Ambassadeurs


HR Proffie gaat branchebreed en verder!

Sinds 2004 bestaat de HR Proffie, dé prijs voor het HR team met het beste HR beleid van Nederland. Berenschot heeft aan de wieg gestaan van deze prijs en wil deze prijs graag zien uitgroeien tot dé toonaangevende HR prijs die zowel binnen als buiten de branche bekend zal zijn.

 

Om deze ambitie te kunnen verwezenlijken, is Berenschot ervan overtuigd dat samenwerken met branchegenoten de enige juiste weg is. Samen kunnen de toonaangevende organisatie-adviesbureaus gedegen HR beleid én succesvolle initiatieven op de kaart zetten.

Wij willen u graag van harte uitnodigen om samen met ons deze ambitie waar te maken.

 

Eind 2018 zal tijdens een fantastische avond, inclusief diner en entertainment, de HR Proffie voor het beste HR beleid van 2018 worden uitgereikt. De inschrijvingen voor de selectie zijn reeds gestart en de vakjury zal in de komende maanden de inzendingen gaan beoordelen en de nominaties bekend maken.

Waarom als ambassadeur deelnemen?

Door deel te nemen als ambassadeur aan de vernieuwde HR Proffie uitreiking, versterkt u de branche! Het biedt u bovendien een uitstekend platform om met branchegenoten te netwerken en u wordt meegenomen in alle communicatie-uitingen. Door de krachten te bundelen in dit project, toont de HR branche zich sterk en laat het zien dat er innovatieve en inspirerende ontwikkelingen plaatsvinden op het gebied van HR beleid.


Uiteraard verwachten wij van deelnemende ambassadeurs dat zij actief op zoek gaan naar de potentiële inzenders. Dat biedt u natuurlijk een uitgelezen mogelijkheid om uw klant/relatie zijn succesvolle HR beleid te laten presenteren. Wees daar snel bij, want uiterlijk 30 november dienen de inschrijvingen binnen te zijn.
Als ambassadeur heeft u tijdens de uitreiking een dinertafel voor 10 personen tot uw beschikking. Een geweldige gelegenheid om uw relaties uit te nodigen!

Wie zitten er in de vakjury?

- Graciela van der Stroom – NVP
- Bert Ferwerda – KPMG
- Véronique Timmerhuis – Sociaal-Economische Raad

 

- Prof. Dr. Jaap Paauwe – Tilburg University
- Hans van der Molen - Berenschot
- Ber Damen - Avans +

 

- Peter Buisman - GVB

- Hetty Moll - Compagnon

- Kasper Boon - SkillsTown


Wat kost het?

Ambassadeur worden van de HR Proffie kost € 1.950,00 excl BTW per editie.

 

Hiervoor krijgt u:
- De kans om uw organisatie als ambassadeur te profileren door uw klant/relatie een inzending te laten doen
- Een geweldig platform om te netwerken
- Naamsvermelding in alle communicatie-uitingen
- 10 toegangskaarten voor de HR Proffie uitreiking inclusief diner en entertainment
- De mogelijkheid om mee te liften op het succes van de HR Proffie.

Hoe kunt u zich aanmelden?

Klik op de onderstaande downloadbutton om het inschrijfformulier te downloaden. Nadat u uw gegevens hebt ingevuld kunt u het formulier en logo uploaden via de onderstaande blauwe button (Upload formulieren/logo), u wordt dan doorgestuurd naar onze externe inschrijfpagina.


Download
Inschrijfformulier Ambassadeurschap 2018
Ambassadeur worden 2018.pdf
Adobe Acrobat document 60.3 KB

Inschrijfformulier Ambassadeurschap uploaden

U kunt via onderstaande button de bestanden uploaden en naar ons versturen.PARTNERS VAN DE HR PROFFIE