PARTNERS

NVP HR-Proffie gaat branchebreed en verder!

Sinds 2004 bestaat de NVP HR-Proffie, dé prijs voor het HR team met het beste HR beleid van Nederland. Berenschot heeft aan de wieg gestaan van deze prijs en wil deze prijs graag zien uitgroeien tot dé toonaangevende HR prijs die zowel binnen als buiten de branche bekend zal zijn. In 2018 heeft berenschot de NVP HR-Proffie overgedragen aan NVP. 

 

Om deze ambitie te kunnen verwezenlijken, is NVP ervan overtuigd dat samenwerken met branchegenoten de enige juiste weg is. Samen kunnen de toonaangevende organisatie-adviesbureaus gedegen HR beleid én succesvolle initiatieven op de kaart zetten.

Wij willen u graag van harte uitnodigen om samen met ons deze ambitie waar te maken.

 

In het najaar 2022 zal tijdens een fantastische avond, inclusief diner en entertainment, de NVP HR-Proffie voor het beste HR beleid van 2022 worden uitgereikt. De inschrijvingen voor de selectie zijn reeds gestart en de vakjury zal in de komende maanden de inzendingen gaan beoordelen en de nominaties bekend maken.

Waarom als partner deelnemen?

Door deel te nemen als partner aan de vernieuwde NVP HR-Proffie uitreiking, versterkt u de branche! Het biedt u bovendien een uitstekend platform om met branchegenoten te netwerken en u wordt meegenomen in alle communicatie-uitingen. Door de krachten te bundelen in dit project, toont de HR branche zich sterk en laat het zien dat er innovatieve en inspirerende ontwikkelingen plaatsvinden op het gebied van HR beleid.


Uiteraard verwachten wij van deelnemende partners dat zij actief op zoek gaan naar de potentiële inzenders. Dat biedt u natuurlijk een uitgelezen mogelijkheid om uw klant/relatie zijn succesvolle HR beleid te laten presenteren. Wees daar snel bij, want uiterlijk (n.n.t.b.) dienen de inschrijvingen binnen te zijn.

 

Als partner heeft u tijdens de uitreiking een dinertafel voor 10 personen tot uw beschikking. Een geweldige gelegenheid om uw relaties uit te nodigen!

Wat kost het?

Partner worden van de HR Proffie kost €1.950,- per editie.

 

Hiervoor krijgt u:
- De kans om uw organisatie als partner te profileren door uw klant/relatie een inzending te laten doen
- Een geweldig platform om te netwerken
- Naamsvermelding in alle communicatie-uitingen
- 10 toegangskaarten voor de NVP HR-Proffie uitreiking
- De mogelijkheid om mee te liften op het succes van de NVP HR-Proffie.

Hoe kunt u zich aanmelden?

Download het onderstaande formulier en stuur dit op naar hrproffie@topproductions.nl

Download
Aanmeldformulier2023 Partner.pdf
Adobe Acrobat document 303.0 KB

Onze partners


NVP – Netwerk voor HR-Professionals
NVP wil als onafhankelijke HR-autoriteit het vakinhoudelijke debat voeden en voeren met nieuwe inzichten en haar leden verrassen met kennis en inspiratie. Dat doen we door de spil van het netwerk voor HR-professionals te zijn. Een netwerk dat staat voor hoge kwaliteit, voor innovatie en uitdaging.

We zijn er voor:

• (aankomende) HR-professionals en vakontwikkelaars die vooruit willen, de beste in hun vak willen zijn

• partners die toegang willen hebben tot het beste uit het HR-vak, qua kennis en mensen

• (aankomende) HR-professionals die bewust en zonder vrijblijvendheid voor een lidmaatschap kiezen: bij NVP kom je iets halen én iets brengen


Vertrouwd, verbindend en verrassend

 

Meer informatie: www.nvp-hrnetwerk.nl.

 

Berenschot
Berenschot, founder van de HR Proffie, is een onafhankelijk organisatieadviesbureau met 350 medewerkers wereldwijd en werkt al 80 jaar voor opdrachtgevers in de publieke sector en het bedrijfsleven. Berenschot is een Nederlands bureau met een internationale oriëntatie. Met een vestiging in de Europese hoofdstad Brussel sinds 1962 en met diverse (maatschappelijke) projecten wereldwijd.


Meer informatie: www.berenschot.nl

 

SkillsTown 

SkillsTown laat medewerkers het beste uit zichzelf halen. Als online opleider bieden we een leeromgeving aan waar meer dan 1000 online cursussen te vinden zijn. Hier kunnen medewerkers op hun eigen manier leren. Denk aan cursussen op het gebied van taal, communicatie, samenwerken, presenteren, time management en vakspecifieke kennis per branche. Dankzij de gepersonaliseerde look & feel, kan jouw organisatie een professionele eigen academie neerzetten.
 
Naast het faciliteren van deze omgeving, vinden we het belangrijk om aandacht te geven aan de implementatie daarvan. Samen met onze implementatie consultant bereikt jouw organisatie de beste resultaten. We helpen je om de leeractiviteit binnen de organisatie te verhogen tot wel 84% en denken mee over het onder de aandacht brengen en houden van de academie.

Meer informatie: www.skillstown.com.


PARTNERS VAN DE NVP HR-PROFFIE