WINNAAR

AMBASSADEURS HR PROFFIE 2016


HR Proffie 2016

De jury was positief verrast over GVB. Men vond de organisatie prettig, open en modern. Het HR beleid van GVB is indrukwekkend en wordt consistent doorgevoerd binnen de gehele organisatie. Het HR beleid is goed ingespeeld op de interne en externe ontwikkelingen waar GVB voor staat. Zo wordt elke challenge omgezet in een opportunity om het bedrijf verder te laten ontwikkelen.


GVB heeft de ambitie om de beste openbaar vervoerder van Nederland te worden. Dat betekent veel in een stad die groeit, met ook heel veel toeristen in het OV. Hospitality is daarmee een kernpunt geworden in het HR beleid. Daarnaast vervult GVB een grote maatschappelijke rol in Amsterdam. Als één van de grootste werkgevers in Amsterdam wil de organisatie dat haar personeelsbestand een goede afspiegeling is van de bevolking. GVB wil behoren tot de 5 beste werkgevers van Amsterdam. Daarnaast heeft GVB als doel het ov in Amsterdam veiliger, sneller en groener te maken.


Eerdere winnaars van de HR Proffie zijn Booking.com, AS Watson, Scania, HERO, PON, FrieslandCampina en KPN. De HR Proffie wordt sinds 2004 uitgereikt door een vakjury die bestaat uit vooraanstaande Nederlandse HR-professionals.
PARTNERS VAN DE HR PROFFIE