WINNAAR LAATSTE EDITIE

a.s.r. winnaar HR Proffie 2022, dé prijs voor het beste HR-beleid!

AMSTERDAM – De vakjury van de HR Proffie heeft donderdag 1 december a.s.r. verzekeringen uitgeroepen tot winnaar van deze prestigieuze HR-prijs. De HR Proffie, dé vakprijs voor de organisatie met onderscheidend HR beleid in Nederland, wordt toegekend aan de organisatie die met innovatief HR beleid heeft bewezen succesvol te zijn.

 

 

Dit jaar heeft de deskundige vakjury gekeken naar organisaties die goed hebben ingespeeld op veranderende omstandigheden met behoud van de bedrijfscultuur of in disruptieve omstandigheden een transitie hebben doorgemaakt waarbij HR activiteiten een belangrijke rol hebben gespeeld.

 

De jury was onder de indruk van het HR beleid van a.s.r..
“Het is indrukwekkend en wordt consistent doorgevoerd binnen de gehele organisatie. a.s.r. is een inspirerend voorbeeld van het blijvend faciliteren, monitoren van welzijn en het contact houden met medewerkers, want die zijn immers het echte kapitaal van de organisatie.”

 

De andere twee genomineerden waren AON en Heembouw. 


Eerdere winnaars

De HR Proffie wordt sinds 2004 uitgereikt door een vakjury die bestaat uit vooraanstaande Nederlandse HR-professionals. Eerder al werden o.a. GVB, Booking.com, Young Capital en Vanderlande onderscheiden met deze prijs voor het beste HR-beleid. Meer informatie over de NVP HR-Proffie is te vinden op www.hrproffie.nl

 

Partners

De NVP HR-Proffie is een initiatief van NVP Netwerk voor HR-Professionals. Berenschot, SkillsTown en Human Capital Group zijn partners van de NVP HR-Proffie 2022. 

 


PARTNERS VAN DE NVP HR-PROFFIE