Inschrijven organisatie

Waar wordt u op beoordeeld?

De inzending voor de HR Proffie 2021 wordt door een deskundige vakjury, bestaande uit vertegenwoordigers van de wetenschap en uit de praktijk, beoordeeld op een aantal hoofdcriteria. Daarnaast kan de jury op basis van bijzondere omstandigheden accenten leggen bij de eindafweging. In het juryrapport zullen deze uiteraard worden toegelicht. De winnaar mag zich dan ook met recht profileren als de organisatie met het beste track record op het terrein van adaptief personeelsmanagement.

 

Belangrijkste criteria

  • Aanpassingsvermogen en het inspelen op de Leading Edge HR.
  • Aansluiting van HR beleid en - acties op de uitdagingen waar de organisatie voor staat.
  • Betrokkenheid en motivatie van de werknemers.
  • Implementatiekracht en resultaten.

Waarom is meedoen belangrijk?

Voor uw organisatie en het HR-vak is participatie aan de HR Proffie belangrijk. Hiermee krijgen goede HR-praktijken een platform en kunnen andere organisaties hiervan leren. En, zeker niet onbelangrijk, wanneer u wint, komt uw organisatie positief in de spotlight te staan. Vanuit de Proffie organisatie wordt dit publicitair ook ondersteund. En voor uw interne communicatie is het winnen van deze belangrijke HR-prijs een mooie opsteker. Iets om terecht trots op te zijn en uitstekend voor de employer branding van uw organisatie.

 

Hoe doet u mee?

De HR Proffie nodigt organisaties die effectieve en toekomstgerichte HR-beleid en HR-executie hebben van harte uit om deel te nemen aan de HR Proffie 2020. Meedoen is eenvoudig. Dat begint met het online aanmeldformulier in te vullen, via de button onderaan deze pagina. Aanmelden kan tot en met 31 augustus 2020. Maar wacht vooral niet te lang!

 

Een organisatie nomineren

Wilt u een organisatie voordragen voor de HR Proffie? Motiveer uw keuze bij het invullen van het formulier. Wie weet wint uw genomineerde wel dé HR vakprijs! Goed HR-beleid mag gezien worden.

 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via hrproffie@nvp-hrnetwerk.nl.


PARTNERS VAN DE HR PROFFIE